Design

A vizuális tartalmak hatalma

Design

Az eltérő platformokon való megjelenés nem csak a méretek kérdése. A célközönség elvárásai, a platformok sajátosságai és a brand üzenete is változhat. Profi csapatunk gondoskodik róla, hogy mindenhol a legjobb lábadat tudd előre tenni. Bízd ránk a vizuális tartalmak alkalmazásspecifikus készítését, és koncentrálj arra, ami igazán számít: üzleted növekedésére.

Design

Egy kép, sok platform - teljeskörű vizuális megoldások!

Mikor a vizuális kommunikációról van szó, a konzisztencia kulcsfontosságú. Munkánk során gondosan tervezzük meg és alkalmazzuk a designokat úgy, hogy azok minden platformon tökéletesen működjenek és kifejezzék márkád üzenetét. Ügyfeleinknek egyszerű és hatékony megoldást kínálunk, hogy márkájuk mindenhol ragyogjon. Ezek a csomagok kifejezetten azok számára készültek, akik maguk is képesek sok mindent megvalósítani, azonban vagy nincs meg a vizuális érzékük, vagy egyszerűen nem marad idejük a kreatív grafikák elkészítésére.

Rugalmas csomagok, határtalan lehetőségek!

Válassz a csomagjainkból, és a képeket bárhova felhasználhatod! Mondjuk, az 5 kép/hó opciót választod: te döntöd el, hogy mely platformokra készítsünk neked tartalmat. Egy hirdetéshez és négy poszthoz szeretnél képeket? Semmi gond! Csak szólj, hol szeretnéd őket megjeleníteni, és mi a tökéletes design-t és formátumot készítjük el neked.

Bronz
30 000 Ft

Minimum 3 havi előfizetéssel 81.000 Ft

Silver
50 000 Ft

Minimum 3 havi előfizetéssel 135.000 Ft

Gold
90.000 Ft

Minimum 3 havi előfizetéssel 243.000 Ft

Legyél felismerhető, legyél egyedi!

Arculattervezés

Az arculat nem csupán néhány grafika vagy szín: az a márkád esszenciája, amely az értékeidet, üzenetedet és céltartalmadat közvetíti. Velünk egy átgondolt stratégia és egyedi design jár együtt, hogy kiemelkedhess a tömegből. Tudjuk, hogy minden ügyfél különleges, így kínálatunkat is minden egyes projektnek megfelelően alakítjuk. Az egyedi és személyre szabott árakért kérj árajánlatot!

Arculattervezés

Komplett arculat kialakítása: A lépések, amelyekre számíthatsz:

A márka felismerhetőségének kulcsa. Egy jól tervezett logó azonnal közvetíti a vállalkozás alapvető értékeit és üzenetét.

A vállalkozás által használt alapvető színek kiválasztása, melyek összhangban vannak a márka üzenetével és a célcsoport elvárásaival.

A használt betűtípusok kiválasztása, amelyek az olvashatóságot és a márka stílusát egyaránt szolgálják.

Egy útmutató, amely részletesen leírja, hogyan kell használni a márkai elemeket a különböző alkalmazásokban, biztosítva a következetességet.

A termékek vagy szolgáltatások megfelelő bemutatása érdekében.

Azoknak a vizuális elemeknek a meghatározása, melyeket a különböző kommunikációs eszközökben használnak.

Az első lépés a siker felé!

A fentiek alapján jól látható, hogy egy vállalkozás vagy szervezet arculata sokkal több, mint csak egy logó vagy névjegykártya. Egy jól megtervezett és következetesen alkalmazott arculat erősíti a márkát, növeli az ügyfelek bizalmát és elősegíti az üzleti siker elérését. Az arculati elemek nem csupán díszítések – ezek azok az eszközök, amelyekkel márkád a legjobban kifejezheti magát. Tudjuk, hogy minden projekt és vállalkozás egyedi, így a kínálatunk is széleskörű, hogy minden igényt kielégítsünk. Vagy mégis van valami, ami hiányzik? Kérj egy ingyenes konzultációt, ahol közösen kiderítjük, mire van szükséged! Legyünk együtt sikeresek!